Szállítási és fizetési információk

Szállítás:

A szállítás a webshopunkban INGYENES. A Foxpost segítségével szállítjuk a csomagodat.  Kérd a csomagot ingyenesen utánvéttel, vagy Foxpost csomagautomatába ingyenesen .

A szállítási idő a lakóhelytől függően, a csomag feladásától számított 1-4 munkanap. A csomag feladása után e-mailben értesítünk.

A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, a kiszállítás munkanapon 9.00 és 16.00 óra között történik.

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Ha nem tudsz a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni, vagy nem rendelheted a munkahelyedre a csomagot akkor választhatod a csomagautomatás átvételi módot. 

Amennyiben csomagautomatás szállítást választod, a rendeléskor kell megadnod, hogy mélyik automatába szeretnéd kérni a csomagot.  A csomagautomata kiválasztásához használd segítségül: Foxpost csomagautomata kereső.  

Miután a csomagod megérkezett az automatába SMS-ben értesítőt fogsz kapni. 

Fizetés:

Közvetlen banki átutalás 

Amennyiben ezt az opciót választod a rendelés folyamán kapott bankszámlaszámra fizetheted ki a rendelésed ellenértékét. Amikor az összeg beérkezett, azonnal nekiállunk rendelésed feldolgozásának. (Kérünk, hogy vedd figyelembe, hogy ez a fizetési mód nem azonnali, az összeg beérkezése másnapra is csúszhat.)

Bankkártyás fizetési lehetőség (Barionon keresztül)

A bankkártyás fizetési lehetőséget a Barion rendszerén keresztül biztosítjuk. A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webshopunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció a Barion rendszerében, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő email címet.

Ha azonban regisztrálsz a Barion rendszerén, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az email címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Elfogadjuk:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Akár bankkártya nélkül is fizethetsz a Barion-on keresztül.
Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni. Illetve, amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Utánvétes fizetés átvételkor

Ez esetben a csomag átvételénél fogsz fizetni. Szállítási módtól függően: vagy a futárnak fogsz fizetni, vagy az automatánál átvételkor bankkártyával. 

Az utánvétes fizetés díja: +190 Ft

Close Menu
×
×

Cart